TOEFL kurs – tvoja šansa za bolju budućnost

TOEFL kurs – tvoja šansa za bolju budućnost

Želiš da studiraš u inostranstvu i završiš fakultet? Razmišljaš o master i doktorskim studijama ili si ipak u odmakloj fazi, odnosno u potrazi za poslom? Šta god da radiš jedno je sigurno – brineš o svojoj budućnosti! Ipak, da bi se u inostranstvu radilo ili studiralo potrebno je imati TOEFL certification (toefl sertifikat). Kurs pripreme za TOEFL u našoj online školi je prava stvar za tebe!

Ukoliko si jedan od onih koji razmišlja o zemljama kao što su Engleska, SAD, Australija,  Novi  Zeland ili neka slična destinacija, razumemo te.

Životni standard u ovim državama je na dosta višem nivou, a pored kvalitetnog života, ovde sigurno možeš steći odlično iskustvo, posao, zaradu i socijanu sigurnost. Sve ti se dopada? Kreni sa pripremom!

Prva stavka – TOEFL kurs

TOEFL test je, kao što znaš, test koji ne možeš položiti ili pasti. Bitno je da imaš što više poena kako bi se rangirao na najbolju moguću poziciju.

Maksimum je 120 bodova, a fakulteti sami određuju neophodan minimalni broj bodova za upis.

Prosečan broj koji se traži ne podrazumeva samo visok nivo znanja engleskog jezika, već i vladanje svim jezičkim veštinama (više o tome možeš pogledati ovde).

Zato je je proficient od velikog značaja. S toga, da bi se počelo sa pripremom TOEFL testa, potrebno je odabrati TOEFL kurs i dobrog profesora koji će ti u tome pomoći.

našoj školi engleskog jezika rade vrhunski predavači sa kojima prolaziš kroz sve provere i pripreme. Kontaktiraj nas i počni sa učenjem što pre!

toefl-2

TOEFL kurs je ozbiljna priprema, a imaš malo vremena?

Kucaš preparation course for the toefl test, toefl classes online, how to prepare for the toefl test i od svih informacija više ne znaš odakle da počneš.

Nemaš mnogo slobodnog vremena, a toliko želiš da promeniš sredinu i dokažeš sebi da ti to možeš? Ništa lakše. Sada te samo klik deli od karte za bolju budućnost!

Pripema za ovaj test zahteva mnogo truda, rada i vremena koje nam, nekako, svima uvek fali.

Međutim, toefl classes online danas su dostupni i kod nas! U našoj školi engleskog jezika dovoljno je da odabereš profesora, vreme održavanja nastave, zavališ se u svoju fotelju kod kuće i počneš sa učenjem.

Mi ćemo učiniti sve da uz znanje koje stičeš imaš potpunu slobodu da grešiš, pitaš i učiš onako kako tebi odgovara.

Šta je to IELTS test?

Znaš da je TOEFL test engleskog jezika kojim se proverava nivo znanja onih govornika kojima engleski nije maternji jezik.

TOEFL je neophodan preduslov za upis na većinu američkih koledža i univerziteta. Takođe i mnogi programi za davanje stipendija zahtevaju položen TOEFL ispit. Nailaziš na IELTS test i ne razumeš baš po čemu se razlikuje od TOEFL testa?

IELTS – International English Language Testing System je svetski priznat ispit engleskog jezika koji priznaje više od 10.000 akademskih, institucija vlada, ali i privrednih organizacija.

Postoje dve verzije ispita, akademski i opšti, a koju polažeš zavisi od toga za šta ti je ovaj sertifikat potreban.

Ukoliko se upisuješ na studije u inostranstvu potrebno je položiti akademsku verziju, dok se za izdavanje radnih viza, potrebe poslovnog usavršavanja u inostranstvu i slično, polaže opšta verzija.

TOEFL ili IELTS – u čemu je razlika?

Oba testa sadrže četiri dela i testiraju sve četiri jezičke kompetencije – čitanje, slušanje, pisanje i govor.

Jedna od razlika je u načinu polaganja – TOEFL se polaže isključivo putem kompjutera (čak se i usmeni deo snima kao odgovor na nešto što ste pročitali ili odslušali, bez razgovara sa ispitivačem).

Sa druge strane, IELTS se polaže na papiru i piše se rukom, a na usmenom delu IELTS ispita razgovara se sa ispitivačem.

Veliki broj univerziteta i institucija priznaje oba ispita pa je u tom slučaju svejedno za koji se većina odlučuje. Ali, neke ustanove su isključive i traže samo IELTS ili samo TOEFL, i često uslovljavaju određenim brojem bodova.

Pozovi nas, informiši se na vreme i što pre počni sa svojom pripremom.

Čekamo te u našoj školi engleskog jezika da zajedno postižemo dobre rezultate.

Ne zaboravi, budućnost je u tvojim rukama!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Uživate u našem blogu? Podelite sa prijateljima! :)

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian