Poslovni engleski: 5 razloga kada će Vam na poslu sigurno zatrebati

Poslovni engleski: 5 razloga kada će Vam na poslu sigurno zatrebati

Poslovni engleski jezik je danas nezaobilazna stvar u svakom profesionalnom zadatku.

Ukoliko pripadate generaciji koja već ima svoje radno mesto, sigurno ste pomislili: „Individualni časovi engleskog? Nemam ja vremena za to“.

To samo znači da je pravi trenutak za online engleski koji vam ne oduzima vreme predviđeno za poslovne obaveze. Online učenje engleskog jezika u našoj školi nikada nije bilo lakše!

Sa druge strane, možda vam konverzacija na engleskom odlično ide, pa smatrate da nema potrebe za usavršavanjem. Međutim, koliko puta ste se sreli sa rečima za koje niste znali šta znače pa vam je rečnik dobro došao kao pomoć?

To je zato što poslovni konverzacijski engleski nije isti kao engleski koji upotrebljavate u svakodnevnom razgovoru. U ovom tekstu izdvajamo 5 situacija kada je na poslu i te kako potrebno znanje engleskog jezika.

Poslovni engleski za odličnu priliku sa inostranim klijentom

Vredi li propustiti šansu za saradnju sa klijentom do koga je jako teško doći zato što vaš poslovni engleski i nije baš dobar? Nikako! Kurs engleskog jezika online će vam pomoći da bez mnogo muke naučite sve što vam je potrebno za posao kojim se bavite.

Za detaljnije informacije pogledajte rubriku na našem sajtu koja je vezana za cene kurseva, i sigurni smo da će vam kurs engleskog jezika biti odskočna daska u karijeri. Kod nas naučite poslovni engleski, a onda lakše dobijete partnera. Ima li bolje dobitne kombinacije?

poslovni engleski

Poslovno putovanje u inostranstvo

Desilo se ono što ste želeli, firma vas šalje na poslovno putovanje! ALI postoji problem. Vaše poznavanje engleskog jezika i nije baš najbolje, a putovanje je blizu. Kako brzo naučiti engleski? Učenje engleskog online vam može pomoći da što pre savladate termine koji su vam potrebni. Pitate se da li engleski jezik online može biti isti kao i tradicionalno učenje engleskog? Mi vam kažemo da može biti i bolje od toga! Kontaktirajte nas da vam to i pokažemo.

Ne možete poslati mejl, a objašnjenje je na engleskom jeziku

Učenje engleskog jezika preko interneta, zašto? Danima se mučite sa pisanjem izveštaja koji morate poslati kompaniji sa kojom sarađujete. Prikupili ste sve podatke i uredno napravili dokument, ali kada je trebalo da isti i pošaljete – greška u slanju.

Jedino objašnjenje koje dobijate stiže vam ispisano na nekoliko strana i to na engleskom jeziku. Nemojte da vas to brine. Privatni časovi engleskog i online učenje engleskog jezika pomoći će vam da se ne uplašite dugačkog objašnjenja već da razumete šta nije u redu.

Poslovni engleski bez muke – širite biznis u inostranstvo

Srbija je malo tržište. Ukoliko želite da razvijete svoj biznis što je više moguće morate proširiti i svoje klijente. Online kurs engleskog potreban je da biste mogli što bolje da pregovarate sa budućim poslovnim partnerima. Sve je komunikacija. Rečenicu koju sklopite na maternjem jeziku izgovorite na tečnom engleskom i pola posla je rešeno.

Ako želite da budete ispred svih, morate pratiti globalne trendove čiji su primeri uglavnom na engleskom

Želite da saznate šta je to novo vezano za vaš biznis, a sve potrebne informacije možete pronaći na internetu i to isključivo na engleskom jeziku. Brzo učenje engleskog jezika preko interneta vam pomaže da što pre saznate ono što vas zanima. Informacija je ključ uspeha! Ukoliko želite da budete prvi u svom poslu kontaktirajte nas što pre i sami otkrijte recept za sopstveni uspeh.
Engleski jezik je već uveliko postala stvar koju nikako ne možete zaobići u svom poslovnom okruženju (ma koliko se nekada trudili). Ako nešto ne možete pobediti – pridružite mu se. Javite nam se da ga zajedno savladamo.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Uživate u našem blogu? Podelite sa prijateljima! :)

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian