Osnivači

Mi smo prva online engleski škola u Srbiji

Naš tim čine osnivači škole engleskog online posvećeni profesori koji žele da vam prenesu znanje na što lakši način i donesu savremene metode učenja jezika na naše prostore. Želimo da vam omogućimo taj luksuz da učite engleski jezik iz udobnosti vašeg doma bez straha i pritiska.

Neka i Srbija bude u koraku sa modernim načinom učenja engleskog jezika. Ovakav pristup se već dug niz godina pokazao kao uspešan u drugim zemljama i donosio odlične rezultate. Nemojte da dozvolite da vam strah od novog uskrati tu privilegiju.

Učite engleski uživo kroz konverzaciju sa profesorom koji će vas podučavati isključivo na engleskom jeziku.

Osnivači škole engleskog online – Naša metoda

Naša metoda je jednostavna i zasniva se na korišćenju jezika, kako ga drugačije i progovoriti ukoliko ga ne koristite? Fokusiramo se na vaše greške, učimo vas kako da ih prepoznajete i samo nakon nekoliko časova postaćete vešti u tome.

Osnivači škole engleskog online organizuju i grupne časove koji su sa do 3 polaznika u grupi kako bi svako imao dovoljno vremena da koristi jezik na času. Naš najveći fokus je na individualnim časovima, gde je kurs kreiran prema vašim potrebama.

Vaš profesor konstantno vodi evidenciju o napretku, i radi se na onim segmentima koji vam škripe. Da biste nešto naučili potrebno je da vam je to interesantno i da možete to da povežete sa ličnim iskustvom što se zove personalizacija. Daćemo vam nekoliko primera kako biste najbolje razumeli. Npr. danas smo radili lekciju u kojoj se govori o putovanju avionom, da biste najbolje usvojili vokabular na tu temu, na času ćemo razgovariti o vašim iskustvima ili iskustvima vama bliskih ljudi, jer kada neku temu povežete sa ličnim doživljajima ona vam postaje bliža i lakše ćete zapmtiti sve vezano za nju.

Mi kao osnivači škole engleskog online, trudimo se da prilagodimo temperament učenika sa našim profesorima, kako bi učenje engleskog kod nas bilo što efikasnije.

Naša misija je jednostavna

Naša misija je da vam pomognemo da se sporazumete na engleskom jeziku u bilo kojoj situaciji. Mnogima je engleski jezik prepreka u napredovanju u različitim sferama života. Mi želimo da budemo deo vašeg uspeha i da zajednićkim trudnom ostvarimo vaš cilj.

Mi kao osnivači škole engleskog online imamo misiju je da vam olakšamo učenje engleskog i zato ćemo se prilagoditi vašem vremenu i potrebama. Želimo da učite engleski onda kada ste najviše spremni i opušteni. Kada imate želju za učenjem, ono će tada imati pozitivan ishod. Dosta učenika dolazi kod nas jer im je potrebno na nauče da koriste engleski jezik. To je uglavnom u određenim životnim situacijama: promena posla, promena šefa, rad sa inostranim klijentima, putovanja, selidba u inostranstvo itd. Naša misija je da vam pomognemo u tome. Ne želimo da poslovni put provedete razmišljajući da li ste se pravilno izrazili na engleskom, nego da pažnju fokusirate na ono što vam je bitno. Većina zna gramatička pravila, ali kada su u situaciji da koriste engleski jezik potrebno im je vreme da sastave rečenicu, previše prevode sa srpskog na engleski i to deluje frustrirajuće i gube volju za učenjem.

Naša misija je da naši polaznici uče sa zadovoljstvom. Hoćemo da vam pokažemo i dokažemo da učenje engleskog nije komplikovano. Sada možete da govorite engleski  bez straha i napetosti. Zato sa razlogom lekcije prilagođavamo vašim interesima.

Zašto da odaberete nas?

Odlučite se za online engleski koji će vam pružiti komfor učenja engleskog jezika bez napuštanja vašeg doma i uštedeti vreme i novac. Profesori će prilagoditi časove vašim potrebama tako što će dizajnirati lekcije specijalno za vas i pratiće individualni napredak učenika. Učite engleski u interaktivnoj virtuelnoj učionici ili putem mobilnog telefona gde ćete kroz konverzaciju steći samopouzdanje.

Udobnost vašeg doma

Uštedite vreme i novac

Časovi prilagođeni vama

Učite kroz konverzaciju

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
sr_RSSerbian
sr_RSSerbian