Kako to funkcioniše?

Najčešća pitanja

Šta je virtuelna učionica?

Kako funkcioniše škola engleskog online, virtuelna učionica se sastoji iz table po kojoj i učenici i profesori mogu da pišu koristeći razne opcije. Kada uđete u učionicu čekaće vas spremna lekcija u vidu prezentacije koju ćete obrađivati u toku časa. Kameru (koja nije neophodna) i mikrofon možete uključivati i isključivati kada vi to želite.

Šta mi je potrebno da bih koristio virtuelnu učionicu?

Potrebno je da imate nešto od navedenog: kompjuter, tablet, laptop ili telefon kao i internet konekciju od najmanje 1mbps. Kamera vam nije neophodna, ali kako bi uživo pričali sa profesorom i ostalim učenicima potrebno je da imate mikrofon (na slušalicama, laptopu, kameri.. ).

Da li je potrebno nešto da instaliram?

Ne, vaše je samo da kliknete na dodeljeni link, ukucate imejl, Vaše ime u ulazite direktno u učionicu.

Kako izgledaju konsultacije?

U toku razgovora, u virtuelnoj učionici popričaćete sa vlasnicom škole i lično joj objasniti zašto vam je potreban engleski i šta vam tačno ‘škripi’ kako bi na časovima radili na unapređenju upravo tih slabosti. U toku razgovora odradićemo i procenu nivoa i odgovoriti na sva vaša pitanja.

Kako da se prijavim?

Kliknite ‘ Prijavite se’ i ostavite nam vaš telefon ili imejl, a mi ćemo vas u roku od 24h kontaktirati. Tada ćemo zakazati konsultacije i moći ćete već tada da uđete u učionicu i da se informišete o kursevima i da nam detaljnije objasnite za koju svrhu vam je potreban engleski kako bismo napravili program prilagođen vama.

PRIJAVITE SE

Kako da uđem na čas?

Nakon prijave i zakazanog informativnog razgovora poslaćemo Vam imejl sa linkom za pristup virtuelnoj učionici u kojoj ćete imati razgovor.

Da li mogu preko telefona da udjem u učionicu?

Da, ukoliko koristite Android uređaj. Tada je potrebno da pristupite preko Google Chrome pretraživača koji je ažuriran.

*Uskoro će biti dostupan pristup i sa IOS mobilnog uređaja. Naš savet je da prvi put pristupite sa računara, jer ćete imati pun pregled na učionicu. Naši programeri su učionicu prilagodili manjem ekranu mobilnog uređaja i zbog toga pregled nije isti kao sa računara.

Primer lekcije

Kako funkcioniše škola engleskog online, lekcije koje ćete obrađivati na časovima su dizajnirane specijalno od strane našeg tima i svakodnevno vredno radimo na tome da budu što korisnije, modernije i da vam pomogno što više prilikom usvajanja engleskog jezika. Svakom učeniku se biraju lekcije na osnovu interesovanja, potreba kao i grešaka koje pravi kako bi napredak bio što uočljiviji. Lekcije postoje iz raznih oblasti vokabulara, gramatike, svakodnevnog života, novosti iz sveta, simulacije dijaloga i mnogo toga. Ukoliko imate želju da obradite određenu temu npr. organizacija fudbalskog treninga, prezentovanje proizvoda za prodaju,razgovor sa gostima u ugostiteljstvu, davanje tehničke podrške itd. na engleskom jeziku napravićemo lekciju isključivo za vas besplatno. Nakon časa profesor će vam na imejl poslati lekciju u PDF formatu.

Primer beleški

Kako funkcioniše škola engleskog online, beleške koje ćete “hvatati” na našim časovima omogućiće vam da na najbolji način savladate bilo koje gradivo. Upravo će vam beleške pomoći da usvojite engleski jezik na vama prihvatljiv i lak način. Prema vašim htenjima, željama i nahođenjima, prilagodićemo svaku moguću lekciju, kako biste napredovali u najkraćem mogućem roku. Ako imate posebno interesovanje iz određene oblasti engleskog jezika, recite nam, a mi ćemo kreirati specijalan kurs za vas i to bez ikakve naknade. Beleške iz ovakvih kurseva, kao i primera konverzacije, olakšaće vam učenje engleskog jezika kao nikada do sada. Započnite školu engleskog online već danas, a naši profesori, prateći individualni napredak svakog polaznika, obezbediće vam maksimalnu podršku tokom kurseva.

Konsultacije

Šta da očekujem na Online engleskim konsultacijama?

Kako funkcioniše škola engleskog online, konsultacije vam omogućavaju da okusite našu virtuelnu učionicu, upoznate se sa našom metodom rada i dobijete sve neophodne informacije iz prve ruke. Ovaj razgovor je besplatan i nakon njega niste u obavezi da se odmah opredelite za određeni kurs.

Kada se na našem sajtu prijavite za kurs engleskog koji vas interesuje, Online engleski vam šalje imejl sa slobodnim terminima za održavanje besplatnih konsultacija. Ukoliko se desi da vam ni jedan od ponuđenih termina ne odgovara slobodno nam napišite vreme u koje ste slobodni, a mi ćemo se potruditi da obezbedimo profesora u tom terminu. Kada se dogovorimo za termin, šaljemo vam upustva za pristup učionici, gde ćete se naći sa profesorom u dogovoreno vreme. Na samom razgovoru, profesor će održati online demo čas, i to će vam biti najbolji pokazatelj da li su naši časovi engleskog baš za vas.

Konsultacije su potpuno besplatne

Kako funkcioniše škola engleskog online, profesor će odrediti vaš nivo znanja, ukazati na greške koje ste pravili i dati savet kako najefikasnije da ih ispravite. Većina učenika se već tada odluči za neki kurs engleskog koji mu najviše odgovara i u tom slučaju se dogovarate o dinamici časova i terminima koji vam najviše odgovaraju, kao i o tačnom početku kursa. Profesor će dati predlog kursa koji bi vam najviše pomogao za unapređenje vašeg engleskog jezika. Ukoliko imate posebne zahteve ili određene teme koje želite da obrađujete na časovima od vas se očekuje da nam to napomenete.
Prijavite se za vaš demo čas na sledećem linku:

PRIJAVITE SE

informativni razgovor

Primer časa

časovi engleskog online

Na prvom času uvek odvojimo vreme za bolje upoznavanje i vežbamo kako da se pravilno predstavimo na engleskom jeziku i kažemo nešto o sebi.
časovi engleskog online

Sa višim nivoima učimo kako da koristimo određene izraze, idiome i kolokacije kroz konverzaciju (npr. to see red, to feel nauseous, the black sheep of the family…).
časovi engleskog online

Da li ste znali da se svekrva na engleskom kaže mother-in- law? Trudimo se da sa nižim nivoima unapredimo vokabular već na prvim časovima.

Pogledajte atmosferu sa jednog od naših novogodišnjih časova. Uvek bude zanimljivo i slatko kada nam se pridruže najmlađi članovi porodice.

Na kraju pređene oblasti utvrđujemo i ponavljamo prethodno naučeno kroz vežbe i konverzaciju. Trudimo se da učenici steknu znanje primenljivo u praksi.

Na indivualnim časovima imate mogućnost da birate oblast koju želite da obrađujete bilo da se spremate za neko putovanje, prezentaciju, poslovni sastanak ili temu koja vas zanima.

Nudimo termine i u kasnim večernjim časovima za sve one koji su previše zauzeti u toku dana. Na ovoj slici možete videti kako u našoj učionici postoji opcija gledanja videa što znatno pospešuje napredak slušanja (listening).

Na našem kursu Intervju za posao proćićemo kroz najčešće postavljena pitanja i otkrićemo vam par tajni koje će vam pomoći da se predstavite u najboljem svetlu.

Uz razne igrice učenici se zabave, opuste, i slobodnije koriste engleski jezik.

Zašto da odaberete nas?

Odlučite se za online engleski koji će vam pružiti komfor učenja engleskog jezika bez napuštanja vašeg doma i uštedeti vreme i novac. Profesori će prilagoditi časove vašim potrebama tako što će dizajnirati lekcije specijalno za vas i pratiće individualni napredak učenika. Učite engleski u interaktivnoj virtuelnoj učionici ili putem mobilnog telefona gde ćete kroz konverzaciju steći samopouzdanje.

Udobnost vašeg doma

Uštedite vreme i novac

Časovi prilagođeni vama

Učite kroz konverzaciju

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
sr_RSSerbian
sr_RSSerbian