Zašto je individualno učenje engleskog jezika bolje od grupnog

Zašto je individualno učenje engleskog jezika bolje od grupnog

Da li je bolje grupno ili individualno učenje engleskog jezika?

Već neko vreme želiš da upišeš kurs engleskog jezika i usavršiš svoje znanje, ali ne znaš odakle da počneš? Razumemo te, svaki početak je težak. Stalno na internetu kucaš english online, online engleski, učenje engleskog jezika youtube, kako najlakše naučiti engleski, engleski učenje i tako dalje, ali nikako da prelomiš. Da li je bolje grupno ili individualno učenje engleskog jezika? Koje su prednosti, a koje mane i kako brže i lakše možeš da savladaš gradivo?

U našoj školi engleskog jezika imaš mogućnost izbora individualne ili grupne nastave. Ukoliko se dvoumiš koji kurs engleskog jezika da upišeš, mi ti u nastavku nudimo 4 razloga zašto je individualno učenje engleskog jezika bolje od grupnog.

1. Imaš profesora samo za sebe

Kao i sve ostalo, engleski jezik za početnike najbolje se uči kada je profesor maksimalno posvećen samo tebi. Kada je reč o radu u grupi profesor se mora podjednako posvetiti svim učenicima. To ti baš i ne odgovara jer u trenutku kada želiš da postaviš pitanje shvatiš da ste već prešli na drugu lekciju. Odustaješ od svoje namere jer nećeš da prekidaš profesora u izlaganju, a moraš pratiti nastavu kao i svi ostali. Upravo zato se kod grupnih predavanja dešava da moraš više raditi kod kuće jer ti je nešto promaklo ili ostalo nejasno.

Ukoliko želiš da samo ti imaš potpunu pažnju profesora individualni časovi u našoj školi su pravi izbor! Kontaktiraj nas i uveri se u to.

Individualno učenje engleskog jezika

2. Slobodno možeš da grešiš

Prednost je kada u trenutku možeš slobodno da pitaš sve što ti nije jasno. Ukoliko se radi o grupnom predavanju nije retkost da učenici prećutkuju ukoliko imaju neko pitanje jer ih je „sramota“ da pogreše pred svima. A upravo to je greška! Učenje jezika se najbolje pamti na sopstvenim greškama. Kada je profesor engleskog jezika sam sa tobom, imaš potpunu slobodu da  sam probaš engleski sa izgovorom, vežbaš konverzacijski engleski i grešiš jer ti se niko neće smejati. Na ovaj način brže i efikasnije učiš, a strah od engleskog jezika nestaje.
Zapamti – ne postoje pogrešna pitanja i sve ostaje između tebe i tvog profesora.

3. Uštedi vreme

Studiraš, radiš ili jednostavno imaš previše obaveza, a želiš da učiš poslovni engleski ili konverzacijski engleski jezik? Da bi se izbeglo upravo to uklapanje sa ostalim polaznicima iz grupe i uštedelo sopstveno vreme možeš izabrati individualnu nastavu.
Na ovaj način kreiraš raspored koji odgovara samo tvom vremenu i tvojim obavezama. Sa druge strane, ukoliko ipak ne stižeš da odeš do škole engleskog jezika možeš imati i online učenje, što je još jednostavnije.
Dakle, imaš online kurs engleskog kod kuće u vremenu koje tebi odgovara, a uz sve to i individualni čas. Ne postoji bolja kombinacija za brzo učenje engleskog jezika, zar ne?
Individualno učenje engleskog jezika

Osećaš umor? Individualno učenje engleskog jezika ti pruža mogućnost samostalnog određivanja nastave u kom ćeš najbolje moći da savladaš lekcije

Svako od nas ima deo dana u kome mu je koncentracija na prilično visokom nivou. Tada brže pamtimo, razumemo i učimo. Grupni časovi su uglavnom u večernjim satima. Tada se svi vraćaju sa posla, fakulteta ili je to jedino slobodno vreme koje mogu posvetiti sebi.  Ako tada nemaš koncentraciju ili osećaš umor individualni časovu pružaju ti mogućnost samostalnog određivanja nastave u kom ćeš najbolje moći da savladaš lekcije. Izaberi doba dana u kome najlakše učiš i veruj nam – pola posla je već obavljeno. Ukoliko su ti ovi razlozi pomogli da rešiš svoju dilemu ili imaš još neko pitanje pozovi nas da zajedno izvučemo odgovor. Škola engleskog jezika te čeka. Sada je pravo vreme za učenje. Tvoje vreme!
Izaberi doba dana u kome najlakše učiš i veruj nam – pola posla je već obavljeno.
Ukoliko su ti ovi razlozi pomogli da rešiš svoju dilemu ili imaš još neko pitanje pozovi nas da zajedno izvučemo odgovor. Škola engleskog jezika te čeka.
Sada je pravo vreme za učenje. Tvoje vreme!

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Uživate u našem blogu? Podelite sa prijateljima! :)

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian