5 razloga zašto su časovi engleskog online bolji od onih u učionici

5 razloga zašto su časovi engleskog online bolji od onih u učionici

U ovom tekstu, donosimo vam 5 razloga zašto su časovi engleskog online bolji i efektniji za vas nego oni stari iz školske klupe.

Kako naučiti engleski – pitanje koje sebi postavlja danas sve više onih koji su shvatili da je dobro znanje jezika, važan faktor za ozbiljnu zaradu i uspešno poslovanje.

Vaše prilike da ostvarite moćne kontakte i budete uspešni, drastično se smanjuju ako ne znate engleski.

Zbog toga, naša škola je pripremila posebne kurseve za različite nivoe znanja, a nudimo i TOEFL pripremu za one koji svoje veštine iz engleskog, žele da ozvaniče ovim važnim sertifikatom.

1. Ne postoji prijatnija učionica od vaše sobe

Časovi engleskog preko skajpa ili preko interneta pogodni su jer ih pohađate iz svoje sobe koju ste sami uredili prema svojim afinitetima.

Drvene školske stolice ili one plastične sa dodatkom za pisanje, mogu često biti neudobne jer vas teraju na nepravilan položaj tela.

Bol u kičmi, učionica u kojoj je hlado, vruće ili zagušljivo, teraju vas da ipak izaberete udobniju i komforniju opciju. To je učenje iz sobe preko interneta. Tada ste sigurno skoncentrisaniji, a samim tim i efektniji.

časovi engleskog online2. Ne idete prevozom

Škola stranih jezika u učionici troši vašu energiju i vreme, pogotovo ako se nalazi malo dalje od vašeg mesta stanovanja.

Preći sa jednog kraja grada na drugi, često oduzme mnogo vremena i energije, a sve to vam je preko potrebno za koncentraciju i efikasan čas. Ako promenite nekoliko prevoza, uhvati vas gužva, stićićete na čas umorni i dekoncentrisani, što znači da ćete jako malo naučiti i tako praktično baciti novac.

Za učenje engleskog preko neta, potrebno je samo par klikova da počnete čas odmorni, energični, uz punu koncentraciju i dobro raspoloženje.

3. Časovi engleskog online ne zahtevaju troškove puta – štedite novac

„Nemate dovoljno kredita“ i „Ako nemate kartu, morate platiti doplatnu na licu mesta koja košta….“ su pojave na koje je naleteo bar jednom svako od vas dok je putovao u školu, na fakultet ili posao. Iako prilično jeftin u odnosu na ostatak Evrope, gradski prevoz mnogima koji putuju kroz svoj grad, idalje predstavlja problem.
Neprijatnost sa kontrolom, poglede putnika, bušnu gumu ili zadimljen autobus ste dosta puta proživeli do sada. Nema potrebe da prolazite kroz ovo još dok idete na privatne časove.

Taksi prevoz je vrlo neizvestan, jer ne znate da li će vas jedna vožnja koštati 500 ili 5000 dinara. Sve je ovo još jedan razlog zašto je bolje pričati sa profesorom iz sobe umesto učionice.

4. Časovi engleskog online su prilagođeni samo vama

Školska knjiga se retko menja i može biti prevaziđena i dosadna.

Mladi, a i oni malo stariji, odlučuju se da kurs engleskog jezika pohađaju preko interneta. Moderne tehnologije omogućavaju savremene metode rada i materijal koji je prilagođen prema interesovanjima korisnika.
Naša škola vam nudi online kurs engleskog jezika uz popust bilo da ste početnik ili onaj koji ima već neko predznanje.
Nakon ovoga, garantujemo da vaš prevod sa srpskog na engleski neće više biti mučenje, već rutinska stvar koju ćete raditi sa lakoćom.

časovi engleskog online

5. Nema još 10 ljudi pored koji će vam se smejati ako pogrešite

Učenje engleskog u školama često zna da izazove odbojnost kod mnogih. Postoje oni koji se osećaju nelagodno kada prave greške pred kolegama. Zato se povlače u sebe i izbegavaju konverzaciju pred svima na času.

Ovo je loše, jer engleski jezik da bi se usavršio, zahteva dosta konverzacije koja ne sme da bude napeta nego opuštena. Online škola vam ovo omogućava i sigurni ste da svaki „blam“ ili izgovorena greška, ostaje u četiri zida vaše sobe. Engleski jezik za početnike, a i one koji to nisu, uz nas postaje izazov koji će vam doneti samopouzdanje i uspeh. Ako zbog toga čitate ovaj tekst, pišite nam ovde.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Uživate u našem blogu? Podelite sa prijateljima! :)

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian