Profesori

Naš tim čine diplomirani profesori engleskog jezika, koji poseduju znanje iz oblasti metodike i jedan predavač kojem je engleski maternji jezik.

 • Fedora

  Fedora

  Fedora

  ,,Da bi profesor preneo znanje nije dovoljno da samo zna...
 • Jovana

  Jovana

  Jovana

  ,,Kroz opuštenu i prijateljsku konerzaciju na engleskom jeziku dolazi do...
 • Dušan

  Dušan

  Dušan

  ,,Sa nama, u drugarskoj atmosferi i efektnom sistemu naučićete ne...
 • Tijana

  Tijana

  Tijana

  ,,Kod nas učenici stiču znanje primenljivo u praksi, što pospešuje...
 • Kate

  Kate

  Kate

  "The conquest of learning is achieved through knowledge of languages and...
 • Irina

  Irina

  Irina

  „Naše iskustvo pokazalo je da učenje jezika u virtuelnoj učionici...
 • Ljubica

  Ljubica

  Ljubica

  „Učenje putem druženja i obrađivanja aktuelnih tema dovodi do podsvesnog...

Radite kod nas!

Želimo da vas pozovemo da se pridružite našem timu koji čine diplomirani profesori i da vas ohrabrimo da se prijavite već danas za posao online profesora engleskog jezika!

Prvi uslov neophodan za rad u našoj školi engleskog je završen Filološki fakultet u Beogradu, Novom Sadu, Nišu ili Kragujevcu. Ukoliko ste na završnoj godini ili na masteru takođe možete da se prijavite. Iskustvo nije neophodno, ali ukoliko ste već radili online imaćete prednost. 

Nudimo vam mogućnost da radite fleksibilno i da sarađujete i učite od najboljih. Svi naši učenici su sjajni ljudi sa kojima će vam biti zadovoljstvo da sarađujete, a od vas očekujemo maksimalnu profesionalnost. Vaš mentor će vas uputiti u sve što je potrebno na treningu pre nego što počnete da radite i uvek ćete moći da ga pitate za savet. Škola obezbeđuje materijal i sve neophodno za čas, na vama je samo da radite sa osmehom, ozbiljno i odgovnorno. Oko termina časova ćete se dogovarati sa svojim dodeljinim učenicima. Nekada će to biti fiksni termini, a nekada ćete se dogovarati čas za časom. 

Na početku ćete dobiti jednog učenika i ukoliko dobijemo pozitivan komentar dodelićemo vam koliko god učenika budete mogli da prihvatite, uglavnom između pet i deset. Svaki učenik će vas ocenjivati, a za svaki pozitivan komentar vas čeka bonus. 

Ohrabrujemo vas da nam pošaljete svoj CV na profesorkonkurs@gmail.comili putem kontakt forme ispod i postanete jedan od naših stručnih profesora. Čekamo vas!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
sr_RSSerbian
sr_RSSerbian