Engleski jezik online | Časovi | Škola | Učenje | Kursevi | Cene

string(16) "mediagal_casovie" string(16) "mediagal_casovie" string(16) "mediagal_casovie"
Primer časa Engleski online čas - primer Primer lekcije Engleski online lekcije - primer Beleške sa časa Engleski online - beleške

Utisci polaznika

Mnogo su mi prijali časovi posle napornog dana na poslu. Jedva sam čekala da se malo opustim i uradim nešto za svoju dušu, iskrena da budem jedva sam čekala svaki čas i baš sam se radovala. Preporučiću vas svakome, jer to zaslužujete. Veliki pozdrav za moju profesorku!

S.A.

Živim u Holandiji i na poslu većinom koristim holandski. Međutim, dosta naših prijatelja su Englezi i kada putujemo zaista me je sramota što ne umem lepo da se izrazim. Njima je glupo da me ispravljaju, a ja nekad i odlučim da ne ispričam šta imam samo zato što me strah da me neće razumeti lepo. Od kada sam krenula na časove dobila sam dosta samopouzdanja i što je najvažnije ne gubim vreme da prevodim rečenice u sebi sa srpskom pa da se onda izrazim. Profesor sa kojim radim je izuzetno strpljiv, što mi pomaže da se osolobodim tog osećaja sramote kad govorim na engleskom. 

L.T.

Što se tiče dosadašnjeg dijela online kursa engleskog, mogu reći da sam veoma zadovoljan. Profesor i njegov pristup su baš onakvi kakve sam zamišljao tražeći ovu vrstu dodatnog obrazovanja. Što se mene tiče, sve je na najvišem nivou, jedino mi je žao što lično nisam u situaciji da planiram češće održavanje časova zbog svojih obaveza. Vjerovatno bih izabrao varijantu sa tri časa nedjeljno, ali vidjećemo..

N.L.

U firmi sada radimo sve više sa strancima, što znači da moja komunikacija na engleskom mora da bude što je to moguće bolja. Pre mojih časova engleskog kod vas nisam ni bio svestan koliko grešaka pravim, niti razliku između formlanih i neformalnih izraza. Neverovatno je koliko engleski jezik može biti prepreka u napredovaju na poslu. Hvala Bogu pa sam krenuo na vreme, i zbog ogromne posvećenosti moje profesorice i celog tima osećam napredak iz nedelje u nedelju. Apsolutno sam stekao poverenje u vas i kad-god imam priliku uvek vas preporučujem! Hvala vam po stoti put!

S.B.

Na časove sam krenula jer više nisam mogla da se krijem kad-god u firmi imamo neki sastanak ili diskusiju na engleskom jeziku. Došla sam do zadnjeg stadijuma kada više nemam gde i morala sam da krenem na časove engleskog. Kada sam se prijavila nisam znala šta da očekujem, jer nisam ni znala da kod nas postoji ovakav vid učenje, ali odmah posle info razgovora videla sam koliko ste profesionalni i posvećeni svom poslu i odlučila sam da počnem sa svojim kursom. Sa profesorom sam krenula skroz iz početka ali sam vremenom počela da se oslobađam te stege koju sam nosila sa sobom godinama, i uvidela sam da ja i umem da ostvarim konverzaciju na engleskom. Ohrabrivanje mog profesora i njegova podrška izuzento su mi pomogli. Volim zato što koristimo engleski maksimalno na časovima, i to mi pomaže da brže učim i upijam nove reči, vremena i sve ono što obrađujemo. 

S.S.

Za sada imam samo reci hvale. Profesor je dobar i veoma sam zadovoljan. Iz casa u cas kako idemo sve mi je lakse I zanimljivije.

N.B.

Veoma sam zadovoljna pristupum profesora. Kurs mi se mnogo dopada, a to cu i pokazati time sto cu nastaviti sa casovima i sledeci mesec.:) Odgovara mi i tempo i nacin na koji radimo. Uglavnom, sve je super.

A.D.

Mnogo mi je značilo jer imam dvoje male dece i teško nalazim vreme za nešto što mi je stvarno potrebno kao na primer engleski jezik. Hvala što ste olakšali život jednoj mami!

R.A.

Spremila sam se jako brzo za svoj poloslovni put u Barselonu i super se zabavila na časovima! Ne mogu da verujem kako sam brzo naučila i baš ono što mi treba. To mi je bilo najbitnije, jer nisam imala vremena da idem na kurseve neke duge mesecima, nego sam morala hitno da naučim to što mi je trebalo za poslovni put. Mislim da ću posle puta nastaviti, tako da ne brinite vidimo se mi uskoro! Pozdrav!

D.Z.

Ovo je premašilo sva moja očekivanja. Iako ne volim da pišem ovakve stvari niti da hvalim druge, ja prosto moram da kažem da su mi časovi engleskog online mnogo pomogli i do sada nigde nisam mogla da napredujem tako brzo. Najviše mi se svidelo što me moja draga i najbolja profesorka stalno ispravljala!! Pre nje svi su mi uvek govorili kako mi je engleski super, kako je sve divno i sjajno, a ja stvarno nisam znala i bila sam svesna toga. Konačno sam našla nekog ko će me ispravljati i pomoći mi da korigujem svoje greške. Ne bih vas menjala nikada! Ni moju profesorku!

K.K.

Živim u Nišu i slučajno sam naisla na internetu na časove engleskog online. Zbog posla sam morala odmah da krenem i malo je reći da sam oduševljena! Hvala puno!

I.N.

'ako već dugo živim u Londonu, jezik sam naučila sama, ali nikad nisam znala pravila. Mnogo mi se svideo pristup, jer sam dobila tačno ono što meni treba. Profesorka me pažljivo saslušala i profesionalno odredila šta je najbolje za mene, iako su mi mnogi govorili da je moj engleski savršen i da pričam odlično. Smetalo mi je što se nisam osećala sigurno u društvu i da ne prišem previše sada, imam samo reči hvale i zahvalnosti što sam vas pronašla.

M.M.

Imam časove tri puta nedeljno od prošle godine kada sam počeo. Počeo sam da učim engleski praktično od početka i imao sam jaku želju da ga naučim i sad posle dosta vremena sa profesorkom i mnogo super časova koje sam imao mogu reći da umem da se sporazumem sa strancima. Baš sam pre neki dan pomogao jednom čoveku koji se bio izgubio pa sam iskoristio sve što smo radili na času i setio se svega, jer smo baš tako i vežbali.

A.T.

Svaka čast na radu i sistemu. Idem dva puta nedeljno duže od pola godine. Moram priznati da sam napredovao, a i tek ću kako je krenulo. :)

M.L.

Krenula sam sa časovima u trudnoći. Imala sam dosta vremena za sebe i htela sam da to iskoristim na najbolji mogući način. Pre par godina sam išla u školu koja nije online i koju neću imenovati, ali na tim časovima uopšte nisam pričala, dok sam ovde sve vreme koristila jezik. Baš mi je bilo drago što je tako, jer mi je značilo da ne sedim po strani i slušam druge ili profesora kako pričaju. A naravno, i zbog trudnoće mi je savršeno odgovaralo da učim iz sedećeg ili ležećeg položaja sa svog laptopa. Baš će mi nedostajati moja profesorka i nadam se da ću se uskoro vratiti na časove, a do tada ću vas preporučiti sigurno!


Zašto da odaberete nas?

Odlučite se za online engleski koji će vam pružiti komfor učenja engleskog jezika bez napuštanja vašeg doma i uštedeti vreme i novac. Profesori će prilagoditi časove vašim potrebama tako što će dizajnirati lekcije specijalno za vas i pratiće individualni napredak učenika. Učite engleski u interaktivnoj virtuelnoj učionici ili putem mobilnog telefona gde ćete kroz konverzaciju steći samopouzdanje.

Časovi engleskog online | Udobnost vašeg doma

Udobnost vašeg doma

Časovi engleskog online | Uštedite vreme i novac

Uštedite vreme i novac

Časovi engleskog online | Časovi prilagođeni vama

Časovi prilagođeni vama

Časovi engleskog online | Engleski kroz engleski

Učite kroz konverzaciju

Drugi o nama

Šta naši klijenti kažu o nama i o njihovom iskustvu prilikom učenja engleskog jezika online