Engleski jezik online | Časovi | Škola | Učenje | Kursevi | Cene

string(16) "mediagal_casovie" string(16) "mediagal_casovie" string(16) "mediagal_casovie"
Primer časa Engleski online čas - primer Primer lekcije Engleski online lekcije - primer Beleške sa časa Engleski online - beleške

Radite kod nas

Postanite deo našeg tima

Želimo da vas pozovemo da se pridružite našem timu i da vas ohrabrimo da se prijavite već danas za posao online profesora engleskog jezika!


Prvi uslov neophodan za rad u našoj školi engleskog je završen Filološki fakultet u Beogradu, Novom Sadu, Nišu ili Kragujevcu. Ukoliko ste na završnoj godini ili na masteru takođe možete da se prijavite. Iskustvo nije neophodno, ali ukoliko ste već radili online imaćete prednost. 

Nudimo vam mogućnost da radite fleksibilno i da sarađujete i učite od najboljih. Svi naši učenici su sjajni ljudi sa kojima će vam biti zadovoljstvo da sarađujete, a od vas očekujemo maksimalnu profesionalnost. Vaš mentor će vas uputiti u sve što je potrebno na treningu pre nego što počnete da radite i uvek ćete moći da ga pitate za savet. Škola obezbeđuje materijal i sve neophodno za čas, na vama je samo da radite sa osmehom, ozbiljno i odgovnorno. Oko termina časova ćete se dogovarati sa svojim dodeljinim učenicima. Nekada će to biti fiksni termini, a nekada ćete se dogovarati čas za časom. 


Na početku ćete dobiti jednog učenika i ukoliko dobijemo pozitivan komentar dodelićemo vam koliko god učenika budete mogli da prihvatite, uglavnom između pet i deset. Svaki učenik će vas ocenjivati, a za svaki pozitivan komentar vas čeka bonus. 


Ohrabrujemo vas da nam pošaljete svoj CV na profesorkonkurs@gmail.com i postanete jedan od naših stručnih profesora. Čekamo vas!


Zašto da odaberete nas?

Odlučite se za online engleski koji će vam pružiti komfor učenja engleskog jezika bez napuštanja vašeg doma i uštedeti vreme i novac. Profesori će prilagoditi časove vašim potrebama tako što će dizajnirati lekcije specijalno za vas i pratiće individualni napredak učenika. Učite engleski u interaktivnoj virtuelnoj učionici ili putem mobilnog telefona gde ćete kroz konverzaciju steći samopouzdanje.

Časovi engleskog online | Udobnost vašeg doma

Udobnost vašeg doma

Časovi engleskog online | Uštedite vreme i novac

Uštedite vreme i novac

Časovi engleskog online | Časovi prilagođeni vama

Časovi prilagođeni vama

Časovi engleskog online | Engleski kroz engleski

Učite kroz konverzaciju

Drugi o nama

Šta naši klijenti kažu o nama i o njihovom iskustvu prilikom učenja engleskog jezika online