Engleski jezik online | Časovi | Škola | Učenje | Kursevi | Cene

string(16) "mediagal_casovie" string(16) "mediagal_casovie" string(16) "mediagal_casovie"
Primer časa Engleski online čas - primer Primer lekcije Engleski online lekcije - primer Beleške sa časa Engleski online - beleške

Naša metoda

Naša metoda je jednostavna i zasniva se na korišćenju jezika, kako ga drugačije i progovoriti ukoliko ga ne koristite? Fokusiramo se na vaše greške, učimo vas kako da ih prepoznajete i samo nakon nekoliko časova postaćete vešti u tome.

Naši grupni časovi su sa namerom do 3 polaznika u grupi kako bi svako imao dovoljno vremena da koristi jezik na času. Naš največi fokus je na individualnim časovima, gde je kurs kreiran prema vašim potrebama.

Vaš profesor konstantno vodi evidenciju o napretku, i radi se na onim segmentima koji vam škripe. Da biste nešto naučili potrebno je da vam je to interesantno i da možete to da povežete sa ličnim iskustvom što se zove personalizacija. Daćemo vam nekoliko primera kako biste najbolje razumeli. Npr. danas smo radili lekciju u kojoj se govori o putovanju avionom, da biste najbolje usvojili vokabular na tu temu, na času ćemo razgovariti o vašim iskustvima ili iskustvima vama bliskih ljudi, jer kada neku temu povežete sa ličnim doživljajima ona vam postaje bliža i lakše ćete zapmtiti sve vezano za nju. Ukoliko radimo PAST SIMPLE, nećemo vas umarati pravilima, nego ćemo polako ili odmah krenuti na konverzaciju (tempo zavisi od nivoa učenika) gde ćemo provesti onoliko časova kolike je potrebno dok profesor ne ustanovi da ste razvili prirodni osećaj za PAST SIMPLE. Prvo ćemo početi sa najjednostavnijim pitanjima What did you do yesterday?, a onda krećemo sa personalizacijom i povezivanjem događaja iz vašeg ličnog života npr. Where did you go on your last vacation? ili Tell me about the most difficult task you performed at work. Jezik je živa stvar i nema napretka ukoliko ga ne koristite, to je jednostavno tako. Da biste naučili da koristite npr. PAST TENSE bez razmišljanja da li sada treba da staviti glagol u PAST TENSE ili ne potrebno je da pričate na engleskom koristeći ovo vreme.

Takođe, trudimo se da prilagodimo temperament učenika sa našim profesorima, kako bi učenje engleskog kod nas bilo što efikasnije.


Zašto da odaberete nas?

Odlučite se za online engleski koji će vam pružiti komfor učenja engleskog jezika bez napuštanja vašeg doma i uštedeti vreme i novac. Profesori će prilagoditi časove vašim potrebama tako što će dizajnirati lekcije specijalno za vas i pratiće individualni napredak učenika. Učite engleski u interaktivnoj virtuelnoj učionici ili putem mobilnog telefona gde ćete kroz konverzaciju steći samopouzdanje.

Časovi engleskog online | Udobnost vašeg doma

Udobnost vašeg doma

Časovi engleskog online | Uštedite vreme i novac

Uštedite vreme i novac

Časovi engleskog online | Časovi prilagođeni vama

Časovi prilagođeni vama

Časovi engleskog online | Engleski kroz engleski

Učite kroz konverzaciju

Drugi o nama

Šta naši klijenti kažu o nama i o njihovom iskustvu prilikom učenja engleskog jezika online