Engleski jezik online | Časovi | Škola | Učenje | Kursevi | Cene

string(16) "mediagal_casovie" string(16) "mediagal_casovie" string(16) "mediagal_casovie"
Primer časa Engleski online čas - primer Primer lekcije Engleski online lekcije - primer Beleške sa časa Engleski online - beleške

Naša misija

Naša misija je da vam pomognemo da se sporazumete na engleskom jeziku u bilo kojoj situaciji. Mnogima je engleski jezik prepreka u napredovanju u različitim sferama života, ali mi želimo da budemo deo vašeg uspeha i da zajednićkim trudnom ostvarimo vaš cilj.

Naša misija je da vam olakšamo učenje engleskog što više možemo i zato ćemo se prilagoditi vašem vremenu i potrebama. Želimo da učite engleski onda kada ste najviše spremni, kada se osećate opušteno, i kada imate želju za učenjem, jer će tada ono imati pozitivan ishod. Dosta učenika dolazi kod nas jer im je potrebno na nauče da koriste engleski jezik određenim životnim situacijama: promena posla, promena šefa, rad sa inostranim klijentima, putovanja, selidba u inostranstvo itd. Naša misija je da vam pomognemo u tome. Ne želimo da poslovni put provedete razmišljajući da li ste se pravilno izrazili na engleskom, nego da pažnju fokusirate na ono što vam je bitno na tom putu. Većina zna gramatička pravila, ali kada su u situaciji da koriste engleski jezik potrebno im je vreme da sastave rečenicu, previše prevode sa srpskog na engleski i to deluje frustrirajuće i gube volju za učenjem.

Mi želimo da naši polaznici uče sa zadovoljstvom. Hoćemo da vam pokažemo i dokažemo da učenje engleskog nije komplikovano i da možete da ga govorite bez straha i napetosti. Zato sa razlogom lekcije prilagođavamo vašim interesima.

Zašto da odaberete nas?

Odlučite se za online engleski koji će vam pružiti komfor učenja engleskog jezika bez napuštanja vašeg doma i uštedeti vreme i novac. Profesori će prilagoditi časove vašim potrebama tako što će dizajnirati lekcije specijalno za vas i pratiće individualni napredak učenika. Učite engleski u interaktivnoj virtuelnoj učionici ili putem mobilnog telefona gde ćete kroz konverzaciju steći samopouzdanje.

Časovi engleskog online | Udobnost vašeg doma

Udobnost vašeg doma

Časovi engleskog online | Uštedite vreme i novac

Uštedite vreme i novac

Časovi engleskog online | Časovi prilagođeni vama

Časovi prilagođeni vama

Časovi engleskog online | Engleski kroz engleski

Učite kroz konverzaciju

Drugi o nama

Šta naši klijenti kažu o nama i o njihovom iskustvu prilikom učenja engleskog jezika online