Engleski jezik online | Časovi | Škola | Učenje | Kursevi | Cene

string(16) "mediagal_casovie" string(16) "mediagal_casovie" string(16) "mediagal_casovie"
Primer časa Engleski online čas - primer Primer lekcije Engleski online lekcije - primer Beleške sa časa Engleski online - beleške

Kursevi

Naša online škola engleskog jezika vam nudi pregršt kurseva koji su dizajnirani specijalno za vaše potrebe.


U našem dosadašnjem iskustvu najveći broj polaznika dolazi kod nas zbog individulnih časova, jer su imali loša iskustva za grupnim gde nisu imali prostora ni vremena da pričaju na engleskom jeziku i primene svoje znanje. Zbog toga i fleksibilnosti, jako brzom napretku kao i ozbiljnosti samog materijala koji se prilagođava potrebama polaznika, individualni kursevi su najtraženiji. U okviru njih možete se opredeliti za kurs engleskog jezika za početnike. Međutim, čak i početnici kod nas uspevaju jako brzo da progovore, jer i sa nižim nivoima koristimo engleski gotovo sve vreme. Iako možda zvuči nemoguće, ali ova medota daje sjajne rezultate i početnici u učenju engleskog jezika jako brzo napreduju.

Kurs poslovnog engleskog je namenjen ljudima kojima treba engleski zbog posla i kojima engleski predstavlja prepreku u napretku u karijeri. Imamo dizajnirane lekcije koje su isklučivo prilagođene svim nivoima i svakom poslu.

Kurs pripreme za intervju za posao je kratak kurs, koji obuhvata najčešće postavljena pitanja na intervjuu. Savetujemo vam da, ukoliko ne znate dobro engleski, prvo krenete sa opštim kursem i u dogovoru sa profesorom radite lekcije i reči koje će vam biti potrebni na intervjuu, pa nakon što steknete bazu znanje, uplatite ovaj specijalizovan kurs od četiri časa.

Veliki broj naših klijenata kojima je potreban engleski jezik su Srbi koji žive u inostranstvu. Online časove engleskog jezika možete imati iz bilo koje zemlje i u bilo koje vreme sa profesorima iz Srbije koji će najbolje razumeti vaše nedoumice oko engleskog jezika.

Nudimo vam kurs pripeme za razgovor za vizu u ambasadi Amerike. U našoj školi engleskog možete saznati koja su to najčešće postavljena pitanja i kako najbolje da odgovorite na njih.

Možete kreirati sami svoj kurs ekskluzivno i izabrati teme i lekcije koje želite da obrađujete na engleskom jeziku. Na primer, ukoliko vas zanima kuvanje, možete nam se javiti i naručiti specijalizovan kurs prepun recepata i reči sastojaka, namirnica, začina i svega što vam je potrebno.

TOEFL je test od velike važnosti za našu omladinu, a kod nas se možete spremiti efikasno i brzo. Kurs je jako praktičan i osmišljen tako da svakom garanuje uspeh na TOEFL ispitu.

Učenje engleskog jezika preko Viber-a je jako praktično i namenjeno je onima koji ne mogu da sede sa kompjuterom, već im je zgodnije da iskoriste svoje slobodno vreme korisno i provežbaju engleski jezik preko Viber-a sa našim stručnim i profesionlanim profesorima.

Kurs slobodne konverzacije na engleskom jeziku je fokusiran na učenje kroz razgovor i pomoći će vam da se oslobodite u govoru. Ovo je najbolji kurs za one koji imaju blokadu prilikom pričanja englekog jezika ili ne mogu da se sete kako se nešto kaže. Uz naše stručne profesore jako brzo ćete se osloboditi svih prepreka i progovoriti na engleskom jeziku!

Zašto da odaberete nas?

Odlučite se za online engleski koji će vam pružiti komfor učenja engleskog jezika bez napuštanja vašeg doma i uštedeti vreme i novac. Profesori će prilagoditi časove vašim potrebama tako što će dizajnirati lekcije specijalno za vas i pratiće individualni napredak učenika. Učite engleski u interaktivnoj virtuelnoj učionici ili putem mobilnog telefona gde ćete kroz konverzaciju steći samopouzdanje.

Časovi engleskog online | Udobnost vašeg doma

Udobnost vašeg doma

Časovi engleskog online | Uštedite vreme i novac

Uštedite vreme i novac

Časovi engleskog online | Časovi prilagođeni vama

Časovi prilagođeni vama

Časovi engleskog online | Engleski kroz engleski

Učite kroz konverzaciju

Drugi o nama

Šta naši klijenti kažu o nama i o njihovom iskustvu prilikom učenja engleskog jezika online