Engleski jezik online | Časovi | Škola | Učenje | Kursevi | Cene

string(16) "mediagal_casovie" string(16) "mediagal_casovie" string(16) "mediagal_casovie"
Primer časa Engleski online čas - primer Primer lekcije Engleski online lekcije - primer Beleške sa časa Engleski online - beleške

Kako to funkcioniše?


Šta je virtuelna učionica?

Virtuelna učionica se sastoji iz table po kojoj i učenici i profesori mogu da pišu koristeći razne opcije. Kada uđete u učionicu čekaće vas spremna lekcija u vidu prezentacije koju ćete obrađivati u toku časa. Kameru (koja nije neophodna) i mikrofon možete uključivati i isključivati kada vi to želite.

Šta mi je potrebno da bih koristio virtuelnu učionicu?

Potrebno je da imate nešto od navedenog: kompjuter, tablet, laptop ili telefon kao i internet konekciju od najmanje 1mbps. Kamera vam nije neophodna, ali kako bi uživo pričali sa profesorom i ostalim učenicima potrebno je da imate mikrofon (na slušalicama, laptopu, kameri.. ).

Da li je potrebno nešto da instaliram?

Ne, vaše je samo da kliknete na dodeljeni link, ukucate imejl, Vaše ime u ulazite direktno u učionicu.

Šta je informativni razgovor?

U toku razgovora, u virtuelnoj učionici moći ćete da se upoznate sa profesorom i da mu lično objasnite zašto vam je potreban engleski i šta vam tačno ‘škripi’ kako bi na časovima radili na unapređenju upravo tih slabosti. Online engleski je zbog toga drugačiji od drugih jer ne pratimo jednu istu knjigu u toku kursa već je sve konkretno osmišljeno i napravljeno za individualni napredak učenika.

Kako da se prijavim?

Kliknite ‘ Prijavite se’ i ostavite nam vaš telefon ili imejl, a mi ćemo vas u roku od 24h kontaktirati. Tada ćemo zakazati informativno razgovor i moći ćete već tada da uđete u učionicu i da se informišete o kursevima i da nam detaljnije objasnite za koju svrhu vam je potreban engleski kako bismo napravili program prilagođen vama.

Kako da uđem na čas?

Nakon prijave i zakazanog informativnog razgovora poslaćemo Vam imejl sa linkom za pristup virtuelnoj učionici u kojoj ćete imati razgovor.

Šta ako imam problem sa internetom?

Izgubljen čas usled nestanka interneta ili drugih tehničkih problema, biće nadoknađen. Međutim, ukoliko zaboravite na čas ili niste u mogućnosti da učestvujete, a profesora ne obavestite, taj čas će se računati kao da je odrađen.

Koja brzina interneta je potrebna?

Potrebna brzina je 1 mbps.

Kako da zakažem čas?

Možete zakazati čas putem sledećeg imejla engleski.office@gmail.com ili kontakt telefona 060/136-136-7 .

Da li mogu preko telefona da udjem u učionicu?

Da, virtuelna učionica je prilagođena za korišćenje desktop računara, laptopa, tableta i telefona(Andoid). ***Trenutno nemamo opciju za pristup učionici sa uređaja koji koriste IOS, ali naš tim radi na tome i uskoro će pristup biti omogućen.

Zašto da odaberete nas?

Odlučite se za online engleski koji će vam pružiti komfor učenja engleskog jezika bez napuštanja vašeg doma i uštedeti vreme i novac. Profesori će prilagoditi časove vašim potrebama tako što će dizajnirati lekcije specijalno za vas i pratiće individualni napredak učenika. Učite engleski u interaktivnoj virtuelnoj učionici ili putem mobilnog telefona gde ćete kroz konverzaciju steći samopouzdanje.

Časovi engleskog online | Udobnost vašeg doma

Udobnost vašeg doma

Časovi engleskog online | Uštedite vreme i novac

Uštedite vreme i novac

Časovi engleskog online | Časovi prilagođeni vama

Časovi prilagođeni vama

Časovi engleskog online | Engleski kroz engleski

Učite kroz konverzaciju

Drugi o nama

Šta naši klijenti kažu o nama i o njihovom iskustvu prilikom učenja engleskog jezika online