Engleski jezik online | Časovi | Škola | Učenje | Kursevi | Cene

string(16) "mediagal_casovie" string(16) "mediagal_casovie" string(16) "mediagal_casovie"
Primer časa Engleski online čas - primer Primer lekcije Engleski online lekcije - primer Beleške sa časa Engleski online - beleške

Informativni razgovor

Šta da očekujem na Online engleski informativnom razgovoru?

Informativni razgovor vam omogućava da okusite našu virtuelnu učionicu, upoznate se sa našom metodom rada i dobijete sve neophodne informacije iz prve ruke. Ovaj razgovor je besplatan i nakon njega niste u obavezi da se odmah opredelite za određeni kurs.

Kada se na našem sajtu prijavite za kurs engleskog koji vas interesuje, Online engleski vam šalje imejl sa slobodnim terminima za održavanje besplatnog informativnog razgovora. Ukoliko se desi da vam ni jedan od ponuđenih termina ne odgovara slobodno nam napišite vreme u koje ste slobodni, a mi ćemo se potruditi da obezbedimo profesora u tom terminu. Kada se dogovorimo za termin, šaljemo vam upustva za pristup učionici, gde ćete se naći sa profesorom u dogovoreno vreme. Na samom razgovoru, profesor će održati online demo čas, i to će vam biti najbolji pokazatelj da li su naši časovi engleskog baš za vas.

Profesor će odrediti vaš nivo znanja, ukazati na greške koje ste pravili i dati savet kako najefikasnije da ih ispravite. Većina učenika se već tada odluči za neki kurs engleskog koji mu najviše odgovara i u tom slučaju se dogovarate o dinamici časova i terminima koji vam najviše odgovaraju, kao i o tačnom početku kursa. Profesor će dati predlog kursa koji bi vam najviše pomogao za unapređenje vašeg engleskog jezika.Ukoliko imate posebne zahteve ili određene teme koje želite da obrađujete na časovima od vas se očekuje da nam to napomenete.

Prijavite se za vaš demo čas na sledećem linku: http://www.casoviengleskogonline.com/index.php#prijava

Zašto da odaberete nas?

Odlučite se za online engleski koji će vam pružiti komfor učenja engleskog jezika bez napuštanja vašeg doma i uštedeti vreme i novac. Profesori će prilagoditi časove vašim potrebama tako što će dizajnirati lekcije specijalno za vas i pratiće individualni napredak učenika. Učite engleski u interaktivnoj virtuelnoj učionici ili putem mobilnog telefona gde ćete kroz konverzaciju steći samopouzdanje.

Časovi engleskog online | Udobnost vašeg doma

Udobnost vašeg doma

Časovi engleskog online | Uštedite vreme i novac

Uštedite vreme i novac

Časovi engleskog online | Časovi prilagođeni vama

Časovi prilagođeni vama

Časovi engleskog online | Engleski kroz engleski

Učite kroz konverzaciju

Drugi o nama

Šta naši klijenti kažu o nama i o njihovom iskustvu prilikom učenja engleskog jezika online