Engleski jezik online | Časovi | Škola | Učenje | Kursevi | Cene

string(16) "mediagal_casovie" string(16) "mediagal_casovie" string(16) "mediagal_casovie"
Primer časa Engleski online čas - primer Primer lekcije Engleski online lekcije - primer Beleške sa časa Engleski online - beleške

Intervju za posao

časovi engleskog jezika

Ovaj kurs će vam obezbediti siguran posao i olakšati budućnost. Naučite kako da prodate sebe najbolje, a da ujedno radite na vašem engleskom jeziku.

Intervju za posao se često odvija na engleskom jeziku. Znamo da su mnogo bolji uslovi za zapošljavanje u stranim firmama, a takodje u domaćim firmama će vas često na intervjuu pitati par pitanja na engleskom jeziku. Trema uvek učini svoje i nije lako odgovarati na komplikovana pitanja i istovremeno razmišljati o pravilima engleskog jezika. Kako bi vam olakšali stresan period traženja posla, napravili smo odličan kurs u saradnji sa HR specijalistima koji će vam dosta značiti.


Kurs pripreme za intervju za posao nije samo kurs engleskog jezika već vas učimo jako bitne stvari što se tiče intervjua za posao. Svima koji traže posao se dešavalo da odu na više od dva tri intervju i ne dobiju poziv za posao, a na primer neko sa istim kvalifikacijama ga dobije. Jako je bitno doći maksimalno pripremljen i vežbati!

Naši profesori će vam otkriti par trikova kako da bolje prodate sebe i kako pravilo da se postavite na intervjuu za posao. Povežbaćemo najčešće postavljena pitanja i kandidat će odgovarati na svako pitanje koliko god puta bude potrebno. Dobićete smernice za svaki vaš odgovor i zajedno ćemo vas spremiti za bilo koji intervju za posao u bilo kojoj firmi. Kurs priprema za intervju za posao ne engleskom jeziku je dva kursa u jednom. U isto vreme ćete vežbati vaš engleski i dobiti sjajan trening za intervju za posao.

Prijavite se već danas! 

Zašto da odaberete nas?

Odlučite se za online engleski koji će vam pružiti komfor učenja engleskog jezika bez napuštanja vašeg doma i uštedeti vreme i novac. Profesori će prilagoditi časove vašim potrebama tako što će dizajnirati lekcije specijalno za vas i pratiće individualni napredak učenika. Učite engleski u interaktivnoj virtuelnoj učionici ili putem mobilnog telefona gde ćete kroz konverzaciju steći samopouzdanje.

Časovi engleskog online | Udobnost vašeg doma

Udobnost vašeg doma

Časovi engleskog online | Uštedite vreme i novac

Uštedite vreme i novac

Časovi engleskog online | Časovi prilagođeni vama

Časovi prilagođeni vama

Časovi engleskog online | Engleski kroz engleski

Učite kroz konverzaciju

Drugi o nama

Šta naši klijenti kažu o nama i o njihovom iskustvu prilikom učenja engleskog jezika online