Engleski jezik online | Časovi | Škola | Učenje | Kursevi | Cene

string(16) "mediagal_casovie" string(16) "mediagal_casovie" string(16) "mediagal_casovie"
Primer časa Engleski online čas - primer Primer lekcije Engleski online lekcije - primer Beleške sa časa Engleski online - beleške

Kreiraj svoj kurs

časovi engleskog jezika

Dajemo vam mogućnost da nam sami dostavite spisak tema i oblasti koje želite da predjete i napravićemo kurs samo za vas!

U našoj online školi engleskog jezika je moguće samostalno kreirati svoj kurs.


Naime, na besplatnom informativnom razgovoru možete profesoru napraviti listu tema ili oblasti koje želite da predjete na engleskom jeziku. Na primer, potrebno vam je da znate da diskutujete na engleskom jeziku o trenutnim promenama koje se tiču poreza i računovodstva ili vam je potrebno da naučite reči koje su vam potrebne da bi bez problema slušali klipove na YouTube o odredjenoj temi ili želite da čitate tekstove na engleskom o vaspitanju dece i modernoj psihologiji, šta god da je u pitanju, mi smo tu za vas! 


Razmislite o temama, oblastima interesovanja ili gramatičkim oblastima koje vam ne leže najbolje i zajedno sa profesorom ćete ih utvrditi. Naravno, polaznici ipak moraju da prepuste profesoru da odradi svoj deo posla i da maksimalno imaju poverenja u njega ili nju. Kod ovoj kurs bitno je da se sami opredelite za temu, članak, video, debatu, prezentaciju šta god da vam treba i šta god vam palo na pamet, a ostalo ćete prepustiti nama da vam obezbedimo neophodan materijal koji će vam pomoći da ostvarite svoj cilj kada je u pitanju učenje engleskog jezika.


Čekamo vas!

Zašto da odaberete nas?

Odlučite se za online engleski koji će vam pružiti komfor učenja engleskog jezika bez napuštanja vašeg doma i uštedeti vreme i novac. Profesori će prilagoditi časove vašim potrebama tako što će dizajnirati lekcije specijalno za vas i pratiće individualni napredak učenika. Učite engleski u interaktivnoj virtuelnoj učionici ili putem mobilnog telefona gde ćete kroz konverzaciju steći samopouzdanje.

Časovi engleskog online | Udobnost vašeg doma

Udobnost vašeg doma

Časovi engleskog online | Uštedite vreme i novac

Uštedite vreme i novac

Časovi engleskog online | Časovi prilagođeni vama

Časovi prilagođeni vama

Časovi engleskog online | Engleski kroz engleski

Učite kroz konverzaciju

Drugi o nama

Šta naši klijenti kažu o nama i o njihovom iskustvu prilikom učenja engleskog jezika online