Engleski jezik online | Časovi | Škola | Učenje | Kursevi | Cene

string(16) "mediagal_casovie" string(16) "mediagal_casovie" string(16) "mediagal_casovie"
Primer časa Engleski online čas - primer Primer lekcije Engleski online lekcije - primer Beleške sa časa Engleski online - beleške

Poslovni engleski

časovi engleskog jezika

Ukoliko korisite engleski jezik na poslu, a nemate dovoljno sigurnosti kada ga upotrebljavate i želite da uštedite vreme ovaj kurs je idealan za vas.

U poslovnom svetu engleski jezik će vam trebati na svakom koraku.  Ukoliko vam se nekada desilo da potrošite sate smišljajući imejlove na engleskom jeziku ili imate tremu kada treba da pozovete telefonom poslovnog partnera koji ne govori srpski. Verujemo da se često dešava i da ne razumete u potpunosti šta je govornik rekao pa tražite da ponovi kako bi bili sigurni. Mnogi naši polaznici ne mogu da dobiju posao ili unapredjenje koji žele i zaslužuju zato što ne vladaju engleskim jezikom dovoljno. Časovi engleskog online su potrebni i onima koji već rade u stranoj firmi, ali ne mogu da dobiju unapređenje ili bolju poziciju zbog jezičke barijere.

Jako je teško poslovati i na maternjem jeziku, a kada je potrebno pregovarati, voditi sastanke ili slušati komplikovana upustva na engleskom jeziku nastaje joše veći problem. Retko ko može da na stranom jeziku ima tu slobodu da se bez barijere sporazumeva. Opšte je poznato da ljudi ispoljavaju potpuno različite osobine na maternjem jeziku i na stranom jeziku i da je jako teško biti ista osoba prilikom komunikacije na engleskom i na srpskom. Čak iako dovoljno poznajete engleski jezik i umete da komunicirate sa strancima, uvek postoji mala kočnica koja nam ne dozvoljava da budemo 100% samouvereni. Stoga vas savetujemo da ulažete u sebe i svoje znanje i odlučite se za kurs poslovnog engleskog. 

Naši polaznici ostaju sa nama jako dugo, jer im prija da se opuste nakon stresnog dana i u prijatnoj atmosferi provežbaju odredjene fraze, izraze i nauče cake kako da zvuče što stručnije na engleskom jeziku. Velika prednost je što se može učiti bilo kada i bilo gde, te se ne gubi vreme na odlazak u škole ili traženje stručnog profesora. Potrebno je samo da odvojite sat vremena i sednete za vaš laptop, računar, tablet ili telefon i uživo sa profesorom ili profesorkom poradite na vašem engleskom i zajedno pokušate da uklonite sve postojeće greške i dozvolite sebi da napredujete i osećate se sigurno dok govorite engleski jezik na poslu. 

Prijavite se za naš kurs poslovnog jezika već danas!

Zašto da odaberete nas?

Odlučite se za online engleski koji će vam pružiti komfor učenja engleskog jezika bez napuštanja vašeg doma i uštedeti vreme i novac. Profesori će prilagoditi časove vašim potrebama tako što će dizajnirati lekcije specijalno za vas i pratiće individualni napredak učenika. Učite engleski u interaktivnoj virtuelnoj učionici ili putem mobilnog telefona gde ćete kroz konverzaciju steći samopouzdanje.

Časovi engleskog online | Udobnost vašeg doma

Udobnost vašeg doma

Časovi engleskog online | Uštedite vreme i novac

Uštedite vreme i novac

Časovi engleskog online | Časovi prilagođeni vama

Časovi prilagođeni vama

Časovi engleskog online | Engleski kroz engleski

Učite kroz konverzaciju

Drugi o nama

Šta naši klijenti kažu o nama i o njihovom iskustvu prilikom učenja engleskog jezika online