Engleski jezik online | Časovi | Škola | Učenje | Kursevi | Cene

string(16) "mediagal_casovie" string(16) "mediagal_casovie" string(16) "mediagal_casovie"
Primer časa Engleski online čas - primer Primer lekcije Engleski online lekcije - primer Beleške sa časa Engleski online - beleške

Engleski za početnike

časovi engleskog jezika

Ovaj kurs će pomoći mnogima koji duže vreme pokušavaju da savladaju engleski jezik ili su odlučili da ga konačno progovore bez straha. Prijavite se!

Kurs engleskog jezika za početnike je idealan za sve koji su spremni da nauče engleski jezik na jednostavan i praktičan način.

U današnje vreme se podrazumeva znanje engleskog jezika, ali postoji veliki broj ljudi različitih životnih dobi koji su početni nivo i toga ne treba da se stide! Volimo da saradjujemo sa početnicima, jer oni pokazuju hrabrost jer žele da idu korak napred i konačno nauče i progovore engleski jezik. Početnici su na kursu engleskog jezika uglavnom najviše motivisani i jako brzo napreduju! Iako im na početku treba malo više vremena da se oslobode u govoru stranog jezika i često su na početku stidljivi, početni nivoi jako brzo napreduje. Često nam govore kako nemaju talenta za jezike, kako su pokušavali više puta da nauče, ali uvek odustanu, ali svi ti izgovori i ubedjenja stvaraju još dodatnu barijeru.

Naši profesori engleskog jezika znaju kako na adekvatan način da pristupe polazniku i da ga podstraknu da priča engleski bez straha i samote. U našoj online školi početnici se opuste u intimnoj atmosferi koju pruža naša virtuelna učionica i posle prvih par časova dobiju ogromnu želju da što više napreduju i najviše se raduju svakom sledećem času. Nas posebno raduje kako dobijemo učenika koji slabije zna i posle odredjenog vremena dobijemo vesti kako je uspeo bez problema da se sporazume sa strancima. Naravno, učenje engleskog jezika je jako dug proces. Nemoguće je za par meseci od početnika postati potpuno tečan govornik, s toga je za ovaj nivo i u ovom kursu engleskog jezika za početnike ključno da se ne odustaje. Ipak je potrebno godinu ili dve dana da se dostigne odredjeni nivo ukoliko se kreće od početka.

Naši profesori znaju da motivišu učenike i ne daju im da odustanu od želje da progovore engleski i svi polaznici ostaju jako dugo sa nama, jer budu zadovoljni našim pristupom i metodama, a pre svega oduševe se napredkom. Bez obzira što je neko početnik časovi engleskog jezika se odvijaju sve vreme na engleskom jeziku. Naravno, profesor ili profesorka engleskog će koristiti jednostavnije reči i govoriće polako, često ponavljati nepoznate reči sve to kako bi se polaznici što pre oslobodili i shvatii da nije potrebno da uče baš sva gramatička pravila ili da imaju bogat vokabular i provedu sate učeći reči. Potrebno je da se oslobode i krenu sa malim koracima i jednostavnijim dijalozima u svet engleskog jezika. Čim se ta barijera premosti, napredak dolazi sam i neizbežan je!

Prijavite se za naš kurs engleskog jezika za početnike i uverite se sami da jeste moguće naučiti engleski jezik bez obzira na trenutni nivo ili godine! Čekamo vas!

Zašto da odaberete nas?

Odlučite se za online engleski koji će vam pružiti komfor učenja engleskog jezika bez napuštanja vašeg doma i uštedeti vreme i novac. Profesori će prilagoditi časove vašim potrebama tako što će dizajnirati lekcije specijalno za vas i pratiće individualni napredak učenika. Učite engleski u interaktivnoj virtuelnoj učionici ili putem mobilnog telefona gde ćete kroz konverzaciju steći samopouzdanje.

Časovi engleskog online | Udobnost vašeg doma

Udobnost vašeg doma

Časovi engleskog online | Uštedite vreme i novac

Uštedite vreme i novac

Časovi engleskog online | Časovi prilagođeni vama

Časovi prilagođeni vama

Časovi engleskog online | Engleski kroz engleski

Učite kroz konverzaciju

Drugi o nama

Šta naši klijenti kažu o nama i o njihovom iskustvu prilikom učenja engleskog jezika online