Engleski jezik online | Časovi | Škola | Učenje | Kursevi | Cene

string(16) "mediagal_casovie" string(16) "mediagal_casovie" string(16) "mediagal_casovie"
Primer časa Engleski online čas - primer Primer lekcije Engleski online lekcije - primer Beleške sa časa Engleski online - beleške

Individualni

časovi engleskog jezika

Časovi prilagođeni vašim potrebama i u vreme koje vama najviše odgovara. U dogovoru sa profesorom možete izabrati šta tačno želite da obrađujete u toku časa.

Individualni časovi engleskog jezika su nešto po čemu se naša online škola jezika razlikuje od ostalih. Iako imamo i grupne konverzacijske kurseve, individualni časovi su se pokazali kao najtraženiji i daju najbolje rezultate.Morate znati da učenje jezika nije isto za svakog polaznika. Nekome treba učenje engleskog jezika za život u inostranstvu, nekome treba engleski za posao, nekome za komunikaciju preko imejla, nekome treba engleski za svakodnevnu konverzaciju ili nešto skroz drugo.U samom startu ćemo proceniti koji je metod najbolji za vaše potrebe i ciljeve i odrediti pristup koji je najbolji za vas.

Takođe, individualni časovi engleskog jezika daju najbolje rezultate jer se kurs jezika formira tačno prema vašem individualnom načinu usvajanja jezika. Ukoliko neki od naših stručnih profesora proceni da najbolje usvajate jezik uz pomoć konverzacije, što je najčešći slučaj, trudiće se da 80% kursa engleskog jezika bude usmereno ka konverzaciji. Isto tako, ukoliko pravite dosta grešaka u govoru, bilo da su to gramatičke greške ili pogrešna upotreba reči, profesor će vas planski ispravljati kako biste smanjili broj grešaka i što pravilnije govorili i brzo progovorili engleski jezik.

Individualni časovi su bolji od grupnih jer u toku svih 60 minuta, koliko traje čas u našoj online školi jezika, vi ćete pričati tokom celog časa. Dok kod grupnih morate da sačekate druge polaznike i  dosta vremena od časa biste proveli bez aktivne upotrebe jezika, što je gubljenje vremena. Najbitniji deo kod učenja jezika je primena i pričanje, nema potrebe fokusirati se na suvoparna gramatička pravila ukoliko ne možete da progovorite engleski smatrajte da ga niste ni naučili. Zbog toga i mnogih drugih razloga, vreme koje u našoj školi provedete pričajući na engleskom bez straha i pritiska je neprocenjivo i retko koja škola može da vam to obezbedi.


Naši časovi su sve vreme na engleskom jeziku i u svakom trenutku ćete komunicirati sa profesorom na engleskom jeziku bez obzira na vaš nivo. Engleski će vam se jako brzo uvući pod kožu i posle par časova biće vam potpuno prirodno i normalno da ne komunicirate na srpskom jeziku. Atmosfera na invididualnim časovima je jako intimna, te nećete imati nikakvog straha da progovorite niti da pravite greške. Naši strpljivi profesori će odgovarati na sva vaša pitanja i nedoumice i ponavljati gradivo sve dok ne budu sigurni da vam je jasno.

U drugim školama se slepo prati program bez obzira da li su polaznici usvojili oblast ili ne, kod nas ne prelazimo dalje dok ne vidimo da vam je sve jasno. Časovi su prilagođeni isključivo vama i sa ovakim pristupom svi mogu da napreduju. Naši zadovoljni učenici su dokaz da su individualni časovi engleskog jezika najbolji za svakog, stoga su kod nas i najtraženiji i mi ih toplo preporučujemo svakom ko želi da nauči engleski.

Uverite se sami i prijavite se već danas!

Zašto da odaberete nas?

Odlučite se za online engleski koji će vam pružiti komfor učenja engleskog jezika bez napuštanja vašeg doma i uštedeti vreme i novac. Profesori će prilagoditi časove vašim potrebama tako što će dizajnirati lekcije specijalno za vas i pratiće individualni napredak učenika. Učite engleski u interaktivnoj virtuelnoj učionici ili putem mobilnog telefona gde ćete kroz konverzaciju steći samopouzdanje.

Časovi engleskog online | Udobnost vašeg doma

Udobnost vašeg doma

Časovi engleskog online | Uštedite vreme i novac

Uštedite vreme i novac

Časovi engleskog online | Časovi prilagođeni vama

Časovi prilagođeni vama

Časovi engleskog online | Engleski kroz engleski

Učite kroz konverzaciju

Drugi o nama

Šta naši klijenti kažu o nama i o njihovom iskustvu prilikom učenja engleskog jezika online