string(16) "mediagal_casovie" string(16) "mediagal_casovie" string(16) "mediagal_casovie" Engleski jezik je uvek u modi | Engleski jezik online | Časovi | Škola | Kurs

Engleski jezik je uvek u modi | Engleski jezik online | Časovi | Škola | Kurs

Primer časa Engleski online čas - primer Primer lekcije Engleski online lekcije - primer Beleške sa časa Engleski online - beleške

Engleski jezik je uvek u modi

08. december 2017.

Često oko sebe čujem komentare kako nešto više „nije u modi“ i treba to promeniti što pre. Ljudi kupuju nove telefone, menjanju stil oblačenja, frizuru,  bacaju stare tašne jer se takve više „ne nose“... Pokušavaju da se uklope u određene kalupe. Ali znate šta nikada ne izlazi iz mode? Da odlično poznajete bar jedan strani jezik. Zato ja kažem – nauči engleski!

Koliko god se tome protivili, engleski jezik je svima nama potreban u svakodnevnom životu.

Na primer, bilo da ste pripadnik starije ili mlađe generacije, svi volimo istu stvar – odmor!


Bliže se praznici i baš želite da zimski odmor provedete sa porodicom ili društvom van zemlje? Za to se, naravno, morate ranije pripremiti. Trudite se da saznate nešto više o zemljama koje vam se dopadaju, njihovoj kulturi, klimatskim uslovima, običajima. Međutim, većina informacija dostupna je upravo na engleskom jeziku. 

Čini vam se da je prevod sa engleskog na srpski jezik prava noćna mora? 

Zaboravite taj osećaj! Sada je sve lakše. U našoj školi engleskog jezika brzo ćete savladati ovu prepreku.

Nećete više prevoditi rečenice po različitim portalima, uzimati rečnik jer ne znate osnovne stvari ili tražiti stručnu pomoć.

Sada ćete sve to moći sami! 

Kurs engleskog jezika u našoj školi vam omogućava da učite engleski online. Šta to znači?


Da, da, dobro ste razumeli, ne morate više da odlazite sa jednog kraja grada na drugi. Sada čas možete imati u svojoj sobi! Dakle, nema šetanja, ne gubite vreme i sami birate u kojim terminima želite da slušate nastavu.

Zato je kurs engleskog jezika online pravi izbor za vas kojima je izgovor da „nemate vremena“. Mi smo vam dali rešenje – online engleski. Prihvatite ga i videćete rezultate.

Vreme je za razgovor

Dobro, odabir destinacije bila je lakša stvar. Sada prelazimo na onu malo komplikovaniju. Kako ćete se snaći u stranoj zemlji kada ne govorite engleski jezik?
Koliko je brzo moguće naučiti konverzacijski engleski ako se niste do sada susreli sa tim? Tražili ste u pretrazi kursevi beograd, kako naučiti engleski, škole za učenje stranog jezika, ali još uvek ne znate šta ćete učiniti? 

Ne brinite. Engleski jezik za početnike online u našoj školi će vam pomoći da na najbolji i najbrži način stvorite dobru osnovu za dalje učenje.

Jer, ko jednom počne sa učenjem kod nas, verujte nam, teško se zaustavlja. Zato se uverite i sami!

Izađite iz kalupa, ne dozvolite drugima da se osećaju bolje i vide više samo zato što govore engleski jezik, a vi ne. Već danas počnite sa radom na sebi i videćete koliko ćete se bolje osećati. Putujte, razgovarajte, otkrijte nove stvari.

Ne zaboravite da su granice vašeg jezika zapravo granice vašeg sveta.
Javite nam se da zajedno otkrijemo lepši svet!